De beslommeringen van een ligfietsende levensgenieter

Tentoonstelling 3

Macabere gedachten. Weggespoeld door de vergankelijke tijdsvoortschrijding. Opening is achter de rug. En vandaag heb ik dan eindelijk ook mijn “toespraak” kunnen houden. De gildemedewerkers zijn nu geheel bijgepraat, zullen we maar zeggen. En sommigen raken niet uitgesproken. Kern van het betoog was dat gildemedewerkers in het kader van het landelijke thema “de kunst van het weten” ongelooflijk nieuwschierig moeten zijn, een open geest moeten hebben en last but not least ” enthousiasme” moeten opbrengen, met name ook naar de bezoeker. Ach, als die eigenschappen aanwezig zijn kan het gewoon niet meer mis gaan. Het gaat dus niet meer mis. Want die eigenschappen hebben ze allemaal.

Ik denk ook wel dat die boodschap is overgekomen. En zo niet? Een mens moet durven falen. Nou, dan faal ik. So what? Morgen is het gewoon weer dinsdag D.V. Dat wel.

Gewoon even terug in de tijd? Dat kan hoor. Ga gewoon het stadsmuseum eens binnen. De tijdmachine doet zijn werk. Kijk heden naar wat geweest is.

Vorige

Tentoonstelling 2

Volgende

De rok en de non

  1. Dag Pieter,

    Heb je weblog gevonden, is het geen wonder die moderne techniek!

    Leuke stukjes hoor, zal er regelmatig op kijken.

    Groet,

    Sonja

  2. Zeg Pieter wat dacht je van een link naar http://www.stadsmuseumwoerden.nl in ieder geval gedurende de duur van de tentoonstelling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén