’t Is altijd weer krabbelen in de grijze schijf. Hoewel ik tegenwoordig de grijze delen voorzichtig verberg onder een hoofddeksel, veel te bang natuurlijk om die zeldzame onderdelen die ik gekregen heb te verliezen, vraag ik mij wel eens af: jochie, waar ben je aan begonnen? Nu al. Gebruik Firefox. Ok. Laden dus. En dan? Tja, daar zit je dus. Een wondere wereld. Helemaal niks! Zie niets, lees niets, verschijnen geen balkjes, sleepberichten no way man….
Inmiddels dreigt mijn harde schijf natuurlijk wel een puinhoop te worden. Beheer! Jawel, maar wat en hoe?
Zo was het vanaf het begin.
Wij aardse jongens blijven eigenlijk ook alleen maar in verwondering om ons heen koekeloeren.
Als er in de tijd van Noach ook al spannetjes van pc’s waren geweest dan had Noach deze vast en zeker over boord gegooid.