De beslommeringen van een ligfietsende levensgenieter

Nordic Walking 9

Woensdag 5 april lekker wezen Noors wandelen. Ach, wat een genot om eens lekker door de bossen te rossen met de stokken. Nou ja, rossen is wat erg onbeleefd voor al die activiteit die aan de dag moet worden gelegd. Toch is een kleine anderhalf uur wandelen met een fijne groep enthousiaste mensen een heel gezonde bezigheid. Dit groepje mensen was overigens niet compleet. Onze Wendy staat helaas niet op de foto. Ze had zich gedrukt, zoals dat wordt genoemd. Mede door het goede weer waren we letterlijk in alle staten van opwinding. We zijn dus gewoon afgelopen. Alleen het verhaal achter het verplaatsen van de auto’s is iets wat m.i. alleen in het Utrechtse voorkomt. We moesten de auto’s zo plaatsen alsof het lijkt dat niet alles vol is. Het risico zou anders te groot worden dat “men door rijdt” omdat alles “vol” zou zijn…….Je moet er maar op komen.IMG_0010.JPGHet overgrootte deel van de stoksjouwers in de duinen achter Soest.

Vorige

1 april lijkt op vrijdag de 13e:tentoonstelling 4

Volgende

Ge dicht

  1. sjaak

    Zeggen ze dat het een ouwe lulle sport is. Volggens veel geleerden is het een zeer gezonde ontspanning. Leuk hoor om telezen dat er ernthousiaste mensen zijn voor een beetje stokkensjouwen. Saak van de Plezante

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén