De beslommeringen van een ligfietsende levensgenieter

Wachtwoorden

Er is een bepaald lied. Daarin komt voor: zendt Heer een wacht voor mijne lippen”. Dat was in vroeger jaren. Tegenwoordig zouden we een geheel nieuw lied componeren. Daarin komt dan voor: Geef Heer een oplossing voor de wachtwoorden van de computer”.

De dagelijkse beslommeringen van een ligfietser gaan over de hobbelpaden van wachtwoorden. Wachtwoord hier, inlogcode daar, kortom als je ze kwijt bent is het eerste weer van toepassing! Wie het vat die vatte het! Eerlijk is eerlijk ik zou niet eerlijk zijn als ik moet bekennen dat deze ellende al vele verkeerde woorden bij mij heeft opgeroepen. En ook hier geldt, aktie wekt reactie. ’t Wordt lang niet altijd gewaardeerd. En allerlei leuke en aardige en handige zaakjes nog aan toe, ik ga ze toch maar ergens weer gewoon met een pennetje neerschrijven. Ik ga. Ik ga al mijn wachtwoorden maar publiekelijk publiek maken. Kan iedereen ze kraken. Ik word er af en toe zo gek van dat ik moet ….

Zonder profaan te willen zijn kan ik niet anders dan erkennen: behoed de deuren van mijn mond. Zo is het. Wat zijn we toch eigenlijk met al onze computerapperatuur toch een zielig stelletje driftige mensjes bij elkaar.

Vorige

Verlaten

Volgende

Ster lust

  1. Ik zou het niet doen – publiekelijk maken.

    Don’t ask for my help if they come tear everything down

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén