De beslommeringen van een ligfietsende levensgenieter

Spelletjes

BBJM. Spelletjes. Wie wil spreken met wie? Ik speel het spel eerlijk. Ik speel geen spelletjes. Geen voorafjes en geen achterkamertjes. Sp eruit en wie er in?

Politici, gevraagd hoe nu verder: “ik heb geen flauw idee”. Pft. als dat ons moet regeren?!
Wie is bereid? En de kiezer: stuurloos reddeloos radeloos. Tijd voor een nieuwe Pim?

Vorige

Ster lust

Volgende

Familie van de Poll

  1. Ah – geef hem geen ongelijk: het is een hele tactische zet van Marijn. Als hij namelijk zegt dat het wel zou kunnen kan hij er niet uitstappen. En gelijk hebben doet hij mi ook wel: stabiel zal het niet snel zijn zo…
    2bad-but-true

  2. reddeloos, redeloos, we worden radeloos. De democratie vertegenwoordigen vergt ook “inzien” dat we iets te ver zijn doorgeschoten. V. moet dus gewoon “opkrassen” maar of ze bij het CDA nu denken ook hier een spelletje te kunnen spelen? Het lijkt erop dat er op meerdere borden “mens-erger-je-niet”wordt gespeeld. Helaas wel over de ruggen van mensen die hier al van voor 2001 zitten te onzekeren….Wat een “guts” hebben we toch met zijn allen…als er naar Pim was geluisterd was ditr probleem allang opgelost geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén