De beslommeringen van een ligfietsende levensgenieter

plooiwagen

Wij zijn geplooid. De plooiwagen is weer verkocht. Wat hebben we er een plezier aan beleefd. Beleefd hebben we weer afscheid genomen, maar dan sta je voor de keus: wat dan?IMG_1633

We hebben nu, oneerbiedig gezged, een koekblikje gekocht. Geinig voor weinig. Of weinig maar geinig.Inmiddels hebben we er onze eerste nachten in gebivakkeerd. ’t Kan verkeren. En nu weten we wel dat dit ook erg leuk is. Is de leut er af dan wordt het uiteraard weer wat anders, maar voorlopig proberen we deze weer even te optimaliseren tot jaloersmakend toe. Want de droom is nog geen werkelijkheid. We blijven uiteindelijk gewoon pelgrimerende zwervers over de aardkloot.

Hier zwerven we in Oostwoud. Camping Veerhof. Een geweldig plekje!IMG_1805Toch zo een paar fototje’s van hoe het was. IMG_1807IMG_1823
IMG_1808Omdat trekken in het bloed zit zijn we na een paar dagen weer verder gegaan. Richting de tulpenweide. En dat blijkt wel uit dit plaatje. We hebben er al vaker gestaan, maar nooit met de tulpen in bloei!IMG_1840IMG_1844Ook nog even heerlijk wezen foto’s maken van mooie vogels zoal de tapuit:
IMG_1871De territorium beluste bergeenden.IMG_1852

De mooie brandganzen.
IMG_1855Straf windje en veel regen deed ons besluiten niet langer besluiteloos toe te zien en huiswaards te keren. En als het een beetje mee zit, ga ik er ook nog weer even op uit. In mijn uppie in dit ukkie. En ’s nachts lekker geplooid in de superzwerver (een mooie naam hebben we nog niet bedacht). Zoiets.

Vorige

Hom of K(r)uijt?

Volgende

Dood of levend?Eén letter

 1. ada

  Hoi daar,
  Na lange tijd weer terug om je verhaaltjes te lezen!
  Wat een gaaf koekblikkie!!
  Ware het niet dat we geld gespendeerd hadden aan een reis naar Israel dan zou ik zeker advies vragen over het kopen van zo’n dingetje!!
  Groetjes, ada

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén