De beslommeringen van een ligfietsende levensgenieter

wondere wereld 3

tjemig we proberen wat uit! Moet ik in firefox. Nou voor deze digi en diabeet is dit een bijna onmogelijke opgave. Nu begrijp ik dat er gesteld wordt: begrijpt u wat u leest? Nou, ikke ook niet. Let op een screen shot. Normaal gesproken zou ik bukken, bang voor een of andere terroristische aanval. Nu begrijp ik tenminste, en dat is winst, dat het blijkbaar over een scherm moet gaan. Van bukken wordt een mens zo moe. Terwijl nederigheid best een geweldige gave kan zijn, moet ik thans erkennen: geestelijk ben ik nu geknakt. Wellicht dat we in een later stadium van deze nederigheid weer verlost kunnen worden.

Vorige

Stamhouder!

Volgende

Nordic Walking

  1. huismus

    Dat shot zit me niet lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén