De beslommeringen van een ligfietsende levensgenieter

Nordic Walking

Tja, een mens moet wat.
Lopen met prikkers. ‘K Zou zowat bij de gemeentelijke plantsoenendienst aan het werk kunnen. Prikstokkies in de twee handen en sjouwen maar. Maar? Het is niet zo eenvoudig als het lijkt. ‘Lijkt zelfs een beetje simpel maar om het onder de knie te krijgen is het meer dan wenselijk om jezelf die paar lessen te gunnen. En het is echt anders dan gewoon maar even een stukkie lopen. Stokstruinen. Zo wordt het ook genoemd. Nou, aan het eind van zo’n sessie loop ik wellicht ook te struinen, maar ik voel al mijn spieren. En? Daar gaat het om. Leuke groep, leuke trainer, en je wordt weer jong.

Vorige

wondere wereld 3

Volgende

Communicatie blokkeert de coördinatie!

  1. krekel

    Heer,
    Die wondere wereld is gaaf. Dat Nordic Walking vermoeiend. Maar wel leuk om te doen, daar ben ik het helemaal mee eens. Volgens mij moet u een geweldig liefhebber zijn van aparte zaakjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén