Soms denk je waar begin je aan. Soms denk je er niet aan. Soms zeggen anderen: beging er aan. Maar waar ben ik aan begonnen?
De aanleiding om met dit gebeuren te beginnen ligt in een oud stukje correspondentie over: an me’n zole…
Mijn zoon zei vervolgens: tjonge, je moet gewoon een eigen weblog beginnen. Enfin, dat is dus nu het gevolg van:
“An me zole”

Wat een dag. De onderdanen van mij heb ik weer voorzien van enkele forse mooie uitgebalanceerde stappers. Ik hoop dat mijn onderdanen dusdanig onder de indruk zijn dat zij mij nog vele dagen, weken, maanden, jaren en decennia kunnen dragen. Mijn stappers waren echt helemaal op. Je moet nooit je schoenen weggooien voordat je nieuwe hebt gekocht. Welnu, gisteren kieperde ik bijna van mij stutten. Ik slipte wat, er was een drempeltje, er was een opstootje en voordat ik het echt in de gaten had werden mijn stelten bijna, ik herhaal, bijna onder mij weggetrokken. Nog wat bleekjes om mijn eigen gestuntel staarde ik naar de punten van mijn schoenen. En wat zag ik? Grote losse vellen bungelden onder de zolen. De zolen waren gortdroog doorgesleten aan beide schoenen! Van schaamte schoot mijn broek bijna vol, mijn gemoed helemaal en zodoende heb ik heden mijn ernstige beklag gedaan bij mijn
(v)echtgenote. We kwamen al snel tot de conclusie dat we hiermee geen goede gang konden maken. Noch naar het huis des Heeren noch naar het huis waar vele heren en dames de overheid samen laten functioneren. Zodoende heb ik besloten dat de onderdanen een nieuw kleurtje en nieuw zoolwerk moesten ondergaan. Ik zit thans goed geschoeid aan mijn pc. New Balance nummer 785 schitteren aan mijn zweetpootjes. ’t Is maar dat je het weet. Zover ik nu kan overzien, ik ben nog niet weer gestruikeld, zitten ze werkelijk fantastisch. Ook heb ik nog een linker en rechter Lowa Strato die ook in een staat van bijna ontbinding verkeren. De zolen zijn werkelijk aan vervanging toe, maar ze zijn nog dicht. Voor hoelang is echter een hele grote vraag. De Ecco’s heb ik inderdaad met dankzegging in de prullemand laten verdwijnen. Inderdaad, ik heb ze hartelijk bedankt voor de ondersteunende diensten. Meer dan twee jaar zeer intensief gebruik hebben duidelijk hun sporen nagelaten. Bijna heb ik een paar tranen moeten wegpinken.