De beslommeringen van een ligfietsende levensgenieter

Doordenkertjes 5

Heel graag mag ik een beetje denken. Nu denk ik dat ik eens wil denken over de grens van het denken. Kan ik ook over de grens van het doordenken komen om over na te denken? En wat denk ik dan? Kan ik die grens eigenlijk wel bereiken? Soms vraag ik mij af of ik dan teveel of net te weinig denk. Waar ligt de grens van het denken eigenlijk? Wie weet, misschien is er een denker die mij op dit spoor verder kan helpen. Laat een bericht achter.

Vorige

Doordenkertjes 4

Volgende

Doordenkertjes: 6. Diepgang

  1. Dat je dit kan bedenken! šŸ˜€

  2. Dacht ik het niet? Daar moest wel een reactie komen. Maar ik schrijf dacht ik het niet terwijl ik mij had bedacht dat ik wel kon bedenken dat daarover werd nagedacht. Maar de vraag blijft is dat nu de grens van het denken? ‘k Zou wel eens die andere knat willen zien hoe denkt die nu? Of gaan we een grens over?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén