De beslommeringen van een ligfietsende levensgenieter

Stoute dingen

Vandaag heb ik mij voorgenomen stoute dingen te doen. Ik heb ooit eens een verhaaltje geschreven. Het moet maar op het blog. Ooit wilde ik meedoen aan een schrijfwedstrijd. Maar om nu de paarlen voor de zwijnen te gooien gaat me te ver. Verweg gaan mijn gedachten. Terug in 1925. Ooit moest ik daar eens wat voor uitzoeken en stuitte toen op een verhaal. Met de nodige wijzigingen, meen ik dat het wel rijp is voor de schrijfcritikasters. Dus let maar op wat er gaat gebeuren.Overigens op mijn normale weblog: http://www.pieterhoeksma.nl . Rechts in het rijtje staat onder pagina’s waar ge moet zijn.

Vorige

’t Ouwe jaar

Volgende

krakend geweld in 2009

  1. Heuj wat gaan we nou krijgen, p o r n o?

    Vleselijk hoor… šŸ˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén