De beslommeringen van een ligfietsende levensgenieter

krakend geweld in 2009

Nou nou, ik heb de stoute schoenen aangetrokken. Dat weet ik inmiddels. Absolute rust is nu wat me is voorgeschreven. En drinken. “Meneer H. zet het op een drinken!” Leuk advies? Kun je net denken. Gevoel dat ik met 200 km per uur van mijn fiets ben gekwakt. Op dit moment doet alles pijn. En m’n zolen mocht, neen moest ik aan de wilgen hangen! Nou als dat maar goed gaat. Maar een behandeling aan je wervelkolom is verdorie toch wel heel erg heftig. Het behandelschema ook. De eerste tien weken meen ik 2 keer per week. Enfin, we doen het voor het goede doel. Wie oren heeft om te horen die hore!

Tegen de tijd dat het carnaval in Harmelen losbarst zal ik dan misschien weer kunnen genieten? Ssst, niet verder vertellen, maar ik ben verder dan dat ik ooit had kunnen vermoeden. Wat een sh…zooi. Maar wel heel bijzonder was mijn ervaring dat behandelend arts c.q. intake-ster, hoe noem je zoiets, mij vanavond persoonlijk heeft gebeld en gevraagd naar mijn welstand. Mijn verstand staat stil, ik kruip er straks weer in en doe mijn gebeden. Een pelgrimstocht naar een klooster is misschien zo gek nog niet. Enfin, van de pijntjes zal ik niet verder schrijven. Mochten de ontwikkelingen zich ontwikkelen in een gezond lijf, dan zeker.

Vorige

Stoute dingen

Volgende

grabbelton

  1. Good tip! I can create this site so that you can our social tagging. I recently increased your internet site that will my personal weblog throw, I really hope youd take a look at executing the identical.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén