Nu de Eriba een andere bestemming heeft gekregen was het over met de rust. Er zou en moest natuurlijk wat nieuws komen. Zelf wilde ik eigenlijk het liefst dan maar een vouwwagen. Kon er zelfs redelijk goedkoop aankomen. Maar ega lief wil met name juist voor het voor en najaar een dicht onderkomen. Liefst mobiel, want huisjes trekt al helemaal niet. Een avondje, een weekje, een weekendje polderen. En voila, ineens was daar een soort van: opvouwbare caravan…. Vriend Jan was in het bezit van een RAPIDO. Klonk al paradijselijk. Enfin, de stoute schoenen aan en maar eens kijken. Binnen een uur was de plooibak bereikt, uitgestald, opgezet, weggeborgen en was ik weer op de plek thuis. Binnen een uur. En opzetten ging super. Dat moet ik ook kunnen. Dus werd met een geweld van heb ik jouw daar het internet afgestruind. Was eerst de Predom D ons uiteindelijke doel, de draai werd gemaakt. Plooibaar als we zijn in de aanpassing van de wensen werd de plooisleurhutbakcaravan gevonden. Geen bod werd uitgebracht want vrouwlief moest het toch eerst ook eens bekijken. De Esterel had van mij ook al de nodige aanbiedingen in petto maar de wetenschap was wel dat die bakjes geen bakjes zijn maar bakken….

Klein maar fijn. En inmiddels werd op zaterdag 3 april al weer de zaak beklonken. En in vliegende storm opgezet. Weten meteen hoe je dat moet doen in vliegende storm. Als het wel is gaan we dit weekend de kuierlatten nemen en uitproberen. Voorlopig zullen we ons eerst beperken tot wat aanschaf van scheerlijnen ( want die er bij zaten kwamen zo uit de broeksband) en een kachel. Voor de rest ziet het er best uit. Om een indruk te krijgen vast enkele sfeerbeelden. Kortom: een  Rapido comfort.