De beslommeringen van een ligfietsende levensgenieter

Vingers aflikken.

Bijna. Bijna zijn we bij 5 december. Om je vingers bij af te likken. Ik kan niet langer wachten wat Sint en Piet nu weer bij elkaar hebben gegrabbeld om mij extra gelukkig te maken. We zijn nu in de sombere nadagen van Mister JPee Balkenende. Inderdaad. Bak aan ellende over Nederland? Wat zou ik mij toch druk maken? We krijgen nu iets zeer speciaals. Geen speculaas, maar als ik alles goed begrijp zal het zoiets moeten zijn om de vingers bij af te likken.

Ik kijk naar het nieuwe programma. Ik beluister de sprekers op het congres van de CDA. Ik zie en hoor de verwilderde opmerkingen van een verbitterd mens. Nolens volens zullen we het allemaal moeten gedogen.Over vrijheid gesproken.

Ik huiver. Ik lik mijn vingers helemaal niet af. Het goedmakertje om 130 km per uur te rijden is voor mij niet bepaald iets om de vingers bij af te likken. De kosten in de zorg vliegen omhoog. De hypotheekaftrek blijft gehandhaafd. De hufterigheid wordt gehonoreerd met extra “inbreng”. Wat een heerlijk vooruitzicht. Ik kijk naar mijn vingers. Weinig lekkers om aan te likken. Welke plannen hebben we nu eigenlijk als supergeweldig lekker ervaren?

Ik graai nog eens in de plannen. Ik bemerk er niks van. Eigenlijk is dat niet juist. Ik zal er alles van merken want onder elke doelgroep die “gepakt” wordt kun je mij wel invoeren….Dit wordt dus een supergebeuren waar we onze vingers nog eens bij aflikken. Geef mij maar 5 december. Misschien krijg ik wel een beetje marsepein. Of een bitterkoekje gedoopt in slagroom. Ook niet teveel,  want mijn cholerstorolpillen zal ik misschien straks ook zelf moeten betalen, maar dan valt er tenminste nog iets om af te likken.

Vorige

Onderwijs aan de Marokkanen. Oefening voor inburgering.

Volgende

Natuurbeleid

  1. great to meet you http://www.pieterhoeksma.nl owner discovered your blog via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps 🙂 They offer google backlink seo sales backlinks relevant backlinks Take care. Jay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén