HET NIEUWE KABINET IS AANGETREDEN.

Dat zullen we weten. We likken onze vingers af. Maar nu hoor ik net op het nieuws: de natuur wordt niet groener, maar Bleeker.

Zelfs al ben ik geen Vara-minded typetje, deze vind ik geweldig goed gevonden. “’t Is al met al verduveld weinig. ” Dat zijn wijze woorden. Maar om nu bakken met geld naar allerlei ecoducten te gaan smijten is geld wegsmijten. Dan maar geld naar de weg. Weg van het natuurbeleid. Op naar de groene zone voor de 130 km. per uur rijders. Lekker scheuren, om je vingers bij af te likken. En als je pech hebt dan mogen anderen je afgelikte vingers bij elkaar rapen. Per slot toch maar slechts 15 doden per jaar meer, volgens allerlei voorspellingen. En als er dan toch beestjes over de weg over steken, dan hoeven we ze ook niet af te schieten. Studeerkamerpolitiek of niet: weg met de ecoducten en geldsmijterij. Wij zijn weer hartstikke….blij.