Wijze vrouwen hebben we nodig. Vroeger hadden we in Harmelen wijze mannen, die dat ook wel door hadden. Nu hebben we mannen in Harmelen die willen weten wanneer wijze mannen in Harmelen aan het bewind waren en of we dat ook kunnen vinden. Nou, in de site van het rhc rijnstreek en lopikerwaard is al wel het een en het ander te vinden. We gaan gewoon op zoek. Kranten geven veel informatie en voor die informatie kunnen we ook al wel even snuffelen op de site. Een aanrader. Leuk voor de geschiedenis en ook om eens na te gaan hoe de prijsontwikkeling van huizen, en vele (huis)houdelijke artikelen zo in de loop der tijd is geweest.Verslaglegging van het besprokene in de gemeenteraad van diverse plaatsen is iets wat we aan de verslaggevers van toen ook zeker konden overlaten.Dus ook daar is al wel het nodige te vinden.