De beslommeringen van een ligfietsende levensgenieter

Katholieke grapjassen Deel 2

In deel I zocht ik het uit. Er was een raadslid in Harmelen die katholieke grapjassen zocht. Hij kwam mooi voor een dichte deur. Later, in zijn antwoord, gaf de voorzitter van het geheel eigenlijk weinig toe. Die zaak moest gewoon met rust worden gelaten. Maar ik bleef wel zoeken. Waren er “Katholieke grapjassen in Harmelen?” De vraag stellen, betekent dat je moet zoeken.

In de loop van de tijd kreeg ik wel een berichtje met een foto over “die katholieke grapjassen” in een Harmelense kerk. Maar da’s niet wat ik zocht. Vind ik “niet kies” om te plaatsen. Om diverse redenen. Een van die redenen is dat die foto niet van mij is. Dus? Ik zocht verder.

Eureka! Gevonden. Vandaag liepen er vele “katholieke grapjassen” rond. En ook nog grapjasachtige figuren die deel uitmaken van het bestuurlijk establishment. Tja, daar zou je geen grapjassen zoeken, maar kijk maar eens! Ik zie een vader en een zoon en enkele bestuurders. Mochten er nog raadsleden zijn die ze zoeken: ik heb nog wel meer foto’s, maar ’t is me eigenlijk al wat teveel van het goede, dat begrijpt u, die mij kent….

Niet mis

 

Vorige

Fijne kerkvader?

Volgende

Onthouding?

  1. Frank

    Deze “katholieke grapjas” is weer boven water, juist op tijd om je van harte te feliciteren met je verjaardag. Proficiat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén