Oude wijn hoeft beslist niet verkeerd te zijn. Zelfs smaakvol en met oude zaken ben ik vertrouwd. Misschien komt dat bij het klauteren van de dagen op de leeftijdsladder. Dat weet ik niet precies.

Maar mooi is toch ook wel als die oudjes mee kunnen doen met de nieuwe ontwikkelingen. Een voorbeeld als dit maakt veel mogelijk. En ik ben niet van plan om nu al te veel uit de doeken te doen (ook een zeer oude uitdrukking) maar wel om iets ten toon te spreiden. Gebruiken we dus mooi de nieuwe ontwikkelingen voor.

Dat het maar leuk mag klinken, en ach, vroeger? Zo slecht was het toch ook nog niet. Als je de afbeelding aanklikt en vergroot valt prima te lezen dat het Chr. Gemengd Koor oog heeft voor de opmaak. Want het oog wil ook wel eens wat. Zo kijk je met eigen ogen even terug in de geschiedenis!Afbeelding