Ach, het nieuws. Soms schrik je toch weer. De kreet die bovenaan stond, ontsnapte aan mijn strottenhoofd. De schreeuwerd , engerd van een man, een intens triest figuur met een balk van heb ik jouw daar voor zijn hoofd, brulde dat “Hillery maar een drugstest moest ondergaan”. Volgens Trump zou zij (Hillery) gewankeld hebben na afloop van het debat met hem. Ze zou ziek zijn.

Ik kan iedereen verzekeren dat ik geweldige bewondering heb voor Hillery. Ik zou na twee minuten na de eerste ontmoeting al volstrekt gek zijn geworden. Zij houdt het meer dan een uur vol. Zo’n openlijke viezerik, vat vol vunzige gedachten en die deze dan ook helaas nog publiekelijk uit, die intimiderend gedrag vertoont, schreeuwt en onzinnige  en vuile taal uitkraamt, wie wordt daar niet ziek van? Moet zo iemand straks aan de “knoppen” zitten? In een reactie op zijn schreeuwerige uitspraken las ik: “Hij moet dan een IQ test” ondergaan. Je zult de uitslag moeten lezen! Arme psychiater.

Mijn verzuchting wordt alleen maar intenser: “God, bewaar ons”.