De beslommeringen van een ligfietsende levensgenieter

Daan

Danig van slag. Ontdaan van Daan. Dadelijk worden wij ontdaan van een grote overlast. Neen, niet Daan natuurlijk. Dat is inmiddels een bijna dagelijkse gast in ons midden. Ontdaan van overlast doordat wij eindelijk weer een douche kunnen gaan nemen. Dank zij Daan. Daan zou Daan niet zijn als ik niet zo ontdaan zou zijn door Daan. Schrikken was het met Daan vanmorgen. Ontdaan werd ik bijna van mijn droom dat Daan zou zeggen: ’t is voor vandaag gedaan met Daan. Maar ontdaan door die ontdekking ontdekte ik dat Daan toch zou komen. Voort met douche, toilet en keuken. Daan onderhoud zijn montage werkzaamheden. Ik word er een beetje ontdaan van. Daan zag water branden op zaterdag de 11e februari 2006. Daan werd even ontdaan van de luister van Citroen bestelwagen. Ontdaan van alle motorische mogelijkheden moest hij toch echt de weg van de wegenwacht pech en hulptroepen in roepen. Nou, da’s wel duidelijk, het motortje had het gedaan. De garage van Daan had het bijna gedaan. En Daan kwam zag en overkwam niet aan een geweldig gevoel van lamlendigheid. Daar zaten we. We keken elkaar aan, vrouwlief en ik. ’t Ja, geen douchebeurt. Dan ons heil maar elders zoeken. Die Daan toch. We hebben elkaar nog maar wat moed ingesproken. We hebben Daan gebeld. Kerel, maak je nu niet al te druk, ’t is beroerd en blijkbaar effekes gedaan met Daansbusje, nou, als je busje nu niet zo komt komt ie maar wat later. Daan was bijna ontdaan door zoveel medeleven (bleek achteraf) Maar zeg nu zelf, ’t zal je maar gebeuren. Zo’n pokke auto, waar je eigenlijk best weg van bent laat je staan in plaats van op weg te gaan. Nou rijdt Daan in een super VW (niet verder vertellen) maar hij wordt wellicht toch uit de brand geholpen door zijn garage. Kijk da’s pas service. Ik ga ook eens naar die garage. En onze douche? Bijna ontdaan van alle zooi worden de laatste sprankelende zaakjes aangebracht. Morgen komen de tegels om het “af te maken” en als straks de pijp weer wordt aangesloten worden wij ontdaan van alle vuiligheden des levens. Ik moet stoppen. Ontdaan raak ik van zo’n verhaal. Echt waar. Als alles af is flikker ik mijn foto’s via flickr. op de site. En een ieder die het ziet, beseft die schoonheid niet en zingt met mij het hoogste lied!.

Vorige

Roos

Volgende

Is buitensport een gevoel?

  1. Doe mij ook eens zo’n Daan:)

  2. ik keek net op je site en ben helemaal ontdaan van het daan verhaal
    groet daan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén