De beslommeringen van een ligfietsende levensgenieter

Effe weg van de snelweg

Snel was het deze keer. Snel weg. Weg van de snelweg langs Harmelen. Snel op weg naar een kleine groene camping. En inderdaad het ging met inpakken wel wondersnel. Zo even een dag ruiken aan de scheerlijnen. Zelfs geen tent meegenomen. Gewoon onder een shelter onder de blauwe hemel in de strakke zon met een zonnehoed op de bol een borrel in de fles en wegwezen.

De camping aan de Amstelkade bij Wilnis was mijn doel.

En raak. Er waren er zeer zeer velen.IMG_0064.JPG

Zo stond ik even buiten. Gewoon buiten of buitengewoon. De prijs is niet om over naar huis te schrijven. Eerlijk is eerlijk, ik begrijp echt niet waarom een caravan slechts 1 euro meer moet kosten dan een tent. Deze vorm van discriminatie is mij eigenlijk toch wat ontgaan. Het mooie van dit terrein is, dat er een afzonderlijk veld is voor tentkampeerders en afzonderlijk voor caravans. De tenten hadden redelijk de ruimte met mooie buitengewone plekjes. Voorzien van heerlijk veel muggen. Want reken erop dat het muggenfestival zijn werk kan doen.

Veel plekjes hebben hun eigen vuurplaat. Leuk gedaan.

Zelf zocht ik een plekje onder de zon. Kijk en huiver, zoals zovelen, die dit wel de uitmuntende kracht van de uitgeklede lening van de postbank vonden! IMG_0052.JPG Bij deze omstandigheid had ik niet slim nagedacht. Ik lag en lig “te kijk”. Nou is dat nog wel overkomenlijk. Niks aan te zien, maar goed een ieder dendert er langs en geen enkele vorm van privacy. Gaat me daar die overbuurman nog eens een fikkie stoken waardoor alle maar dan ook alle rook die die stumper kon produceren ook nog eens letterlijk naar mijn snuffert trok! Zijn we nu helemaal belazerd? Ik……………….pak mijn bullen op en verkas. Wel ruimte, wel buiten, wel buitengewoon, wel buitengewoon gewoon buiten en met privacy en met een koorconcert van kikkers! Machtig. Het plaatje zegt verder denk ik genoeg. IMG_0053.JPG Van dit mooie wereldje staan er nog wat foto’s onder de foto’s. Tenslotte is vermeldenswaard en minder aardig voor deze groene camping dat overvliegende jenervervelden met buldermotoren van KLM en andere maatschappijen uw deel zal zijn tot de randen van de nacht…

Slaap zacht. Maar de kikkers? Een genot.

Vorige

De passie

Volgende

Bekeerd?!

  1. Excellent work! A site very interesting and design top-level. Thanks!

    http://xanax15.pisem.net/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén